Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sherbela
"Sherbela," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sherbela

EMRI LATINISHT
Salvia officinalis

Emërtime të tjera
bedurncë, mirosfakë, gjymënesh, selbi, sterbelë, sherbelë, surbelë, sfarkë

Fotografia
SalviaOfficinalis1. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SalviaOfficinalis1.JPG#/media/File:SalviaOfficinalis1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sherbela
"Sherbela," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016