Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shelgu-pik%c3%abllues
"Shelgu pikëllues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shelgu pikëllues

EMRI LATINISHT
Babylonica salix

Emërtime të tjera

Fotografia
By Erkaha (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shelgu-pik%c3%abllues
"Shelgu pikëllues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016