Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shega
"Shega," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shega

EMRI LATINISHT
Punica granatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Granat jablko by Karelj – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Granat_jablko.jpg#/media/File:Granat_jablko.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shega
"Shega," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016