Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shaja-mjek%c3%absore
"Shaja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shaja mjekësore

EMRI LATINISHT
Borago officinalis

Emërtime të tjera
shaje, lapush

Fotografia
Borage-overv-hr. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Borage-overv-hr.jpg#/media/File:Borage-overv-hr.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shaja-mjek%c3%absore
"Shaja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016