Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/selinoja
"Selinoja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Selinoja

EMRI LATINISHT
Apium graveolens

Emërtime të tjera
selin, selini me erë të rëndë, selinë

Fotografia
Knolselderij (Apium graviolens var. rapaceum) by Rasbak – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Knolselderij_(Apium_graviolens_var._rapaceum).jpg#/media/File:Knolselderij_(Apium_graviolens_var._rapaceum).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/selinoja
"Selinoja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016