Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sarushe
"Sarushe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sarushe

EMRI LATINISHT
Betonica vulgaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Ian Cunliffe [CC BY-SA 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sarushe
"Sarushe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016