Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/santolina
"Santolina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Santolina

EMRI LATINISHT
Santolina chamaecyparissus

Emërtime të tjera
valentinë, salontinë

Fotografia
Santolina chamaecyparissus Vió by Xemenendura – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Santolina_chamaecyparissus_Vi%C3%B3.JPG#/media/File:Santolina_chamaecyparissus_Vi%C3%B3.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/santolina
"Santolina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016