Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ruta
"Ruta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ruta

EMRI LATINISHT
Ruta graveolens

Emërtime të tjera
rucë

Fotografia
Ruta by Natsubon-kinkin – Natsubon-kinkin’s work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ruta_.JPG#/media/File:Ruta_.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ruta
"Ruta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016