Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrushqyqja-e-ath%c3%abt
"Rrushqyqja e athët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrushqyqja e athët

EMRI LATINISHT
Sedum acre

Emërtime të tjera
bar urdhe, urrëz

Fotografia
Mauerpfeffer2. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mauerpfeffer2.jpg#/media/File:Mauerpfeffer2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrushqyqja-e-ath%c3%abt
"Rrushqyqja e athët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016