Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrushi-i-arush%c3%abs
"Rrushi i arushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrushi i arushës

EMRI LATINISHT
Arctostaphylos uva

Emërtime të tjera
gërdeci, rrusherusha, marashtë, voes e egër, rrush harushe

Fotografia
By Regis.gallois (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrushi-i-arush%c3%abs
"Rrushi i arushës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016