Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrush-fr%c3%abngu-serezi
"Rrush frëngu serezi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrush frëngu serezi

EMRI LATINISHT
Ribes uva crispa

Emërtime të tjera
rrush frëngu, rrush Venediku, rrush serezi

Fotografia
By Brass hat (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrush-fr%c3%abngu-serezi
"Rrush frëngu serezi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016