Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrodh%c3%abza
"Rrodhëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrodhëza

EMRI LATINISHT
Agrimonia eupatoria

Emërtime të tjera
kallar, podiqja e egër, bar i agrimonit, kallarja, rodhëz

Fotografia
Agrimonia eupatoria2 by J.F. Gaffard Jeffdelonge at fr.wikipedia – photo by Jeffdelonge. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Agrimonia_eupatoria2.jpg#/media/File:Agrimonia_eupatoria2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrodh%c3%abza
"Rrodhëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016