Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrepani
"Rrepani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrepani

EMRI LATINISHT
Brassica rapa

Emërtime të tjera
rrepë e kuqe, rrikë djegëse

Fotografia
Starr 080607-7271 Brassica campestris var. chinensis by Forest & Kim Starr. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starr_080607-7271_Brassica_campestris_var._chinensis.jpg#/media/File:Starr_080607-7271_Brassica_campestris_var._chinensis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrepani
"Rrepani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016