Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrepa
"Rrepa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrepa

EMRI LATINISHT
Raphanus sativus

Emërtime të tjera
rrepanidhë

Fotografia
By User:Amada44 (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrepa
"Rrepa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016