Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rozmarina
"Rozmarina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rozmarina

EMRI LATINISHT
Rosmarinus officinalis

Emërtime të tjera
sefergjen deti, esmeri, esmerinë, landrivan, dervilivan

Fotografia
Rosemary bush by Taken byfir0002 | flagstaffotos.com.auCanon 20D + Tamron 28-75mm f/2.8 – Own work. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rosemary_bush.jpg#/media/File:Rosemary_bush.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rozmarina
"Rozmarina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016