Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ricini
"Ricini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ricini

EMRI LATINISHT
Ricinus communis

Emërtime të tjera
recin, bar ujthi, mertikë, qiq

Fotografia
Ricinusstrauch by © Túrelio (via Wikimedia-Commons), 2006 /. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ricinusstrauch.jpg#/media/File:Ricinusstrauch.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ricini
"Ricini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016