Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qingla
"Qingla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qingla

EMRI LATINISHT
Sambucus ebulus

Emërtime të tjera
kingëlë, shpendër, beshtë, qingël, vuzhë

Fotografia
Sambucus ebulus 001 by Willow – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sambucus_ebulus_001.jpg#/media/File:Sambucus_ebulus_001.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qingla
"Qingla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016