Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qimnoni
"Qimnoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qimnoni

EMRI LATINISHT
Carum carvi

Emërtime të tjera
qimron

Fotografia
Carum carvi 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carum_carvi_002.JPG#/media/File:Carum_carvi_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qimnoni
"Qimnoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016