Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qershia
"Qershia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qershia

EMRI LATINISHT
Cerasus avium

Emërtime të tjera

Fotografia
By Aquamelli (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qershia
"Qershia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016