Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qerbashi-mjek%c3%absor
"Qerbashi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qerbashi mjekësor

EMRI LATINISHT
Galega officinalis

Emërtime të tjera
qerbash, gërbash, ballëbreshkë, ballëbreshtëz

Fotografia
Galega officinalis bgiu. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Galega_officinalis_bgiu.jpg#/media/File:Galega_officinalis_bgiu.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qerbashi-mjek%c3%absor
"Qerbashi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016