Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qep%c3%ab-deti
"Qepë deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qepë deti

EMRI LATINISHT
Drimia maritima

Emërtime të tjera

Fotografia
Drimia maritima 3 by Zeynel Cebeci – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Drimia_maritima_3.jpg#/media/File:Drimia_maritima_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qep%c3%ab-deti
"Qepë deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016