Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/purqarku-mjek%c3%absor
"Purqarku mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Purqarku mjekësor

EMRI LATINISHT
Nasturtium officinale

Emërtime të tjera
kadrama, shelp, shërç, këmbësorrë, kardamine

Fotografia
Nasturtium officinale marais-blangy-tronville 80 25052007 1 by Olivier Pichard – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nasturtium_officinale_marais-blangy-tronville_80_25052007_1.jpg#/media/File:Nasturtium_officinale_marais-blangy-tronville_80_25052007_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/purqarku-mjek%c3%absor
"Purqarku mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016