Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pulmonarja-mjek%c3%absore
"Pulmonarja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pulmonarja mjekësore

EMRI LATINISHT
Pulmonaria officinalis

Emërtime të tjera
lule lepur, bar i dergjes së thatë, bar dergje

Fotografia
Pulmonaria officinalis 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pulmonaria_officinalis_001.JPG#/media/File:Pulmonaria_officinalis_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pulmonarja-mjek%c3%absore
"Pulmonarja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016