Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pulithi-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Pulithi i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pulithi i rëndomtë

EMRI LATINISHT
Senecio vulgaris

Emërtime të tjera
rexuall, bar gardelinash, pulith, bar i lebërit

Fotografia
Senecio vulgaris by Kristian Peters — Fabelfroh 09:19, 16 October 2005 (UTC) – photographed by myself. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Senecio_vulgaris.jpeg#/media/File:Senecio_vulgaris.jpeg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pulithi-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Pulithi i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016