Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pu%c3%a7k%c3%absi-i-island%c3%abs
"Puçkësi i Islandës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Puçkësi i Islandës

EMRI LATINISHT
Cetraria islandisa

Emërtime të tjera

Fotografia
Cetraria islandica bor sosnowy by Bot dk – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cetraria_islandica_bor_sosnowy.jpg#/media/File:Cetraria_islandica_bor_sosnowy.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pu%c3%a7k%c3%absi-i-island%c3%abs
"Puçkësi i Islandës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016