Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/preshi
"Preshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Preshi

EMRI LATINISHT
Allium porrum

Emërtime të tjera
pras, purri

Fotografia
Allium ampeloprasum by Walter Hood Fitch – Unknown. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allium_ampeloprasum.JPG#/media/File:Allium_ampeloprasum.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/preshi
"Preshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016