Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/portokalli
"Portokalli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Portokalli

EMRI LATINISHT
Citrus sinensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Laranxeira Naranjo GFDL by Luis Miguel Bugallo Sánchez (Lmbuga Commons)(Lmbuga Galipedia)Publicada por/Publish by: Luis Miguel Bugallo Sánchez – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Laranxeira_Naranjo_GFDL.JPG#/media/File:Laranxeira_Naranjo_GFDL.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/portokalli
"Portokalli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016