Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/poligala
"Poligala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Poligala

EMRI LATINISHT
Polygala vulgaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Polygala vulgaris by Kristian Peters — Fabelfroh 07:34, 1 September 2006 (UTC) – photographed by myself. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polygala_vulgaris.jpeg#/media/File:Polygala_vulgaris.jpeg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/poligala
"Poligala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016