Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/plepi-i-zi
"Plepi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Plepi i zi

EMRI LATINISHT
Pupulus nigra

Emërtime të tjera
plep, iti, shpel

Fotografia
PopulusNigra2a by Christian Fischer. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:PopulusNigra2a.jpg#/media/File:PopulusNigra2a.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/plepi-i-zi
"Plepi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016