Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pisha-e-bardh%c3%ab
"Pisha e bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pisha e bardhë

EMRI LATINISHT
Pinus maritima Poir

Emërtime të tjera

Fotografia
Pinus halepensis foliage por No machine-readable author provided. MPF assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Baixo a licenza CC BY 2.5 a través de Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pinus_halepensis_foliage.jpg#/media/File:Pinus_halepensis_foliage.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pisha-e-bardh%c3%ab
"Pisha e bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016