Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pimpinelia-iriq%c3%abz
"Pimpinelia iriqëz," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pimpinelia iriqëz

EMRI LATINISHT
Pimpinella saxifra

Emërtime të tjera

Fotografia
Pimpinella saxifraga G1 by $Mathe94$ – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pimpinella_saxifraga_G1.jpg#/media/File:Pimpinella_saxifraga_G1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pimpinelia-iriq%c3%abz
"Pimpinelia iriqëz," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016