Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/petriku-kulp%c3%abr
"Petriku kulpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Petriku kulpër

EMRI LATINISHT
Aristolochia clematitis

Emërtime të tjera
kulumaria

Fotografia
20120624Oftersheimer Duenen069 by AnRo0002 – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:20120624Oftersheimer_Duenen069.jpg#/media/File:20120624Oftersheimer_Duenen069.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/petriku-kulp%c3%abr
"Petriku kulpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016