Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-hardhuc%c3%ab-dh%c3%abmb%c3%abjasht%c3%ab
"Peshku hardhucë dhëmbëjashtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku hardhucë dhëmbëjashtë

EMRI LATINISHT

Saurida undosquamis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-hardhuc%c3%ab-dh%c3%abmb%c3%abjasht%c3%ab
"Peshku hardhucë dhëmbëjashtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016