Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-hardhuc%c3%ab-atlantike
"Peshku hardhucë atlantike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku hardhucë atlantike

EMRI LATINISHT

Synodus saurus

Emërtime të tjera

Fotografia
Synodus saurus1 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Synodus_saurus1.JPG#/media/File:Synodus_saurus1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-hardhuc%c3%ab-atlantike
"Peshku hardhucë atlantike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016