Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-h%c3%abn%c3%ab
"Peshku hënë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku hënë

EMRI LATINISHT

Mola mola

Emërtime të tjera
hana

Fotografia
Sunfish2 by Per-Ola Norman – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sunfish2.jpg#/media/File:Sunfish2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-h%c3%abn%c3%ab
"Peshku hënë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016