Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjeluc
"Peshku gjeluc," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjeluc

EMRI LATINISHT

Trigla lyra

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjeluc
"Peshku gjeluc," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016