Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-me-rripa
"Peshku gjel me rripa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjel me rripa

EMRI LATINISHT

Tringa erythropus

Emërtime të tjera

Fotografia
Tringa erythropus (summer plumage) by Alpsdake – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tringa_erythropus_(summer_plumage).JPG#/media/File:Tringa_erythropus_(summer_plumage).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-me-rripa
"Peshku gjel me rripa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016