Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-i-kuq
"Peshku gjel i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjel i kuq

EMRI LATINISHT

Asio otus

Emërtime të tjera
peshku qyqe

Fotografia
Waldohreule 2012-11-20 by Rolf Dautrich – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Waldohreule_2012-11-20.jpg#/media/File:Waldohreule_2012-11-20.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-i-kuq
"Peshku gjel i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016