Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-dall%c3%abndysh%c3%ab
"Peshku gjel-dallëndyshë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjel-dallëndyshë

EMRI LATINISHT

Aspitrigla cuculus

Emërtime të tjera
peshku gjel pendëgjatë

Fotografia
Grondinrouge by Jonathan THEPAULT – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Grondinrouge.jpg#/media/File:Grondinrouge.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel-dall%c3%abndysh%c3%ab
"Peshku gjel-dallëndyshë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016