Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel
"Peshku gjel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjel

EMRI LATINISHT

Trigloporus lastoviza

Emërtime të tjera
peshkagjeli, gjeli lire

Fotografia
Chelidonichthys lastoviza2 by Roberto Pillon – http://www.fishbase.us/photos/UploadedBy.php?autoctr=6683&win=uploaded. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chelidonichthys_lastoviza2.jpg#/media/File:Chelidonichthys_lastoviza2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gjel
"Peshku gjel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016