Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab-turiholl%c3%ab
"Peshku gjëlpërë turihollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjëlpërë turihollë

EMRI LATINISHT

Syngnathus tenuirostris

Emërtime të tjera

Fotografia
Syngnathus tenuirostris 01 by The image created by © Yuriy Kvach /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syngnathus_tenuirostris_01.jpg#/media/File:Syngnathus_tenuirostris_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab-turiholl%c3%ab
"Peshku gjëlpërë turihollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016