Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab-turigjat%c3%ab
"Peshku gjëlpërë turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjëlpërë turigjatë

EMRI LATINISHT

Syngnathus typhle

Emërtime të tjera

Fotografia
Syngnathus typhle 20111103 151208 0650M by Gilles San Martin – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syngnathus_typhle_20111103_151208_0650M.JPG#/media/File:Syngnathus_typhle_20111103_151208_0650M.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab-turigjat%c3%ab
"Peshku gjëlpërë turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016