Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab
"Peshku gjëlpërë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gjëlpërë

EMRI LATINISHT

Syngnathus acus

Emërtime të tjera
peshkagjylpana, bistra

Fotografia
Syngnathus acus by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syngnathus_acus.jpg#/media/File:Syngnathus_acus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab
"Peshku gjëlpërë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016