Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-g%c3%abshtenj%c3%ab
"Peshku gështenjë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku gështenjë

EMRI LATINISHT

Chromis chromis

Emërtime të tjera

Fotografia
Chromis chromis 2 by Albert Kok at Dutch Wikipedia – Transferred from nl.wikipedia to Commons.. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chromis_chromis_2.jpg#/media/File:Chromis_chromis_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-g%c3%abshtenj%c3%ab
"Peshku gështenjë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016