Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-fluturues-i-hirt%c3%ab
"Peshku fluturues i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku fluturues i hirtë

EMRI LATINISHT

Cheilopogon exsiliens

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-fluturues-i-hirt%c3%ab
"Peshku fluturues i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016