Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-fluturues-i-mesdheut
"Peshku fluturues i Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku fluturues i Mesdheut

EMRI LATINISHT

Cheilopogon heterurus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-fluturues-i-mesdheut
"Peshku fluturues i Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016