Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-engj%c3%abll
"Peshku engjëll," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku engjëll

EMRI LATINISHT

Squatina squatina

Emërtime të tjera
engjëlli i detit, skadhina, skadhina e butë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-engj%c3%abll
"Peshku engjëll," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016