Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-dhelp%c3%abr
"Peshku dhelpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku dhelpër

EMRI LATINISHT

Alopias vulpinus

Emërtime të tjera
peshkaqeni dhelpër, peshkaqeni bishtshpatë

Fotografia
Pacifica thresher shark by Paul E Ester at English Wikipedia, http://www.pacificapier.com – Own work (Original text: Picture Taken at Pacifica Pier by me.). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pacifica_thresher_shark.jpg#/media/File:Pacifica_thresher_shark.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-dhelp%c3%abr
"Peshku dhelpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016