Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-derr
"Peshku derr," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku derr

EMRI LATINISHT

Oxynotus centrina

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-derr
"Peshku derr," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016