Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-cfurk
"Peshku cfurk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Peshku cfurk

EMRI LATINISHT

Peristedion cataphractum

Emërtime të tjera
peshk terfurku

Fotografia
Peristedion cataphractum by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Peristedion_cataphractum.jpg#/media/File:Peristedion_cataphractum.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/peshku-cfurk
"Peshku cfurk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016